Monte Carlo Repair Help Have a Monte problem and need help? Good at troubleshooting? Discuss it here!

turn signal problems

  #11  
Old 11-06-2010, 11:40 PM
red04montels's Avatar
Monte Of The Month -- September 2010
5 Year Member
3 Year Member1 Year Member
Join Date: Aug 2009
Location: Wisconsin
Posts: 9,356
Default

Originally Posted by 05MonteLS View Post
The key has to be in there (and in ACC or ON) to move the shifter out of the way. If the car is in Park, the portion of the Dash around the AC controls will get hung up next to the shifter. Also, for obvious reasons, set the Parking Brake! I know this because I had to replace the AC controls because of burnt out bulbs..
hey man, this threads like 3 years old. =]
 
  #12  
Old 01-28-2011, 04:34 PM
Join Date: Jan 2011
Location: East Tennessee
Posts: 10
Default

3 years old, and I need it for the Monte I just bought. Glad it is on here!

 
  #13  
Old 02-02-2011, 06:08 PM
Join Date: Mar 2006
Location: West Michigan
Posts: 16
Default

Originally Posted by odessadude View Post
Mine decided to quit one day so I cruised to the dealer to buy a new switch. Well they were out and so was GM, but the dealer said he could have one in a few weeks. Well I got home that night and rapidly hit the switch with my index finger about 20 times. It started to work again and has been fine for a few months now. I would try this first before investing in a new switch.
This has for me as well, but it always comes back. I really do need to get a new switch...
 
  #14  
Old 02-20-2011, 04:00 PM
Join Date: Oct 2010
Posts: 3
Default

this happen to me on a 01. replaced the hazard switch and it worked great....for like 2 weeks then it did it again. I said to hell with it and bought a cheap hazard relay. I cut the acc wire that runs to the hazzard switch harness and hooked it from there and spliced into the purple wire on the hazard harness. and bam working blinkers without worry. and it killed the drl lights which was a bonus. BUT if you do this you have to find a new acc wire for your radio. I just ran that to the hazards acc wire i clipped.
 
  #15  
Old 03-04-2011, 12:36 AM
Join Date: Feb 2011
Location: Cleveland
Posts: 58
Default

Same Problem! so glad i found this old thread!

I love this websitee!!
 
  #16  
Old 07-13-2016, 07:56 AM
Join Date: Nov 2011
Location: Boydton, VA
Posts: 23
Default

Mine did the same thing!
I did (push the flasher button on-off for 2-3 years now). Finely it went totally nuts and started flashing all the time and the buzz was constant.
I put in a new Flasher switch and the right turn signal still keeps on going and going. I am going to replace the Multi switch as read previously about the problem.
Curious though as my old flasher switch never lit up before and now it does with the new one installed.
Great Forum for the guys that like to fix there own.
 
  #17  
Old 04-27-2018, 10:00 AM
Join Date: Apr 2018
Posts: 2
Default At a loss with the turn signal issues

I was having similar issues with my 2004 monte carlo. Directionals were sometimes working. Sometimes blink once sometimes they wouldnt at all. I had gotten a new directional switch. Still the same issue. So we changed all the bulbs checked relays checked wires cleaned 2 grounds in front. Replaced fuses. We have no idea what to do next. Its been sitting for a few weeks and i really need it. My flashers work fine. Help please....
 
  #18  
Old 04-27-2018, 10:10 AM
Join Date: Nov 2017
Location: Isanti, MN
Posts: 757
Default

I also had this same issue, turned out the emergency flasher was bad not the switch.
 
  #19  
Old 04-27-2018, 11:12 AM
Join Date: Apr 2018
Posts: 2
Default

Originally Posted by Jeffs02rwdSS View Post
I also had this same issue, turned out the emergency flasher was bad not the switch.
even though it turns on it can still be bad? Ill try it. And see i will be happy to have my car back. Thanks.
 
  #20  
Old 04-27-2018, 11:39 AM
Join Date: Nov 2017
Location: Isanti, MN
Posts: 757
Default

Yes my flasher worked just fine. I seen a different thread on it and checked mine. Figured I damaged my signal switch from removing column numerous times. I guess it'sbecause it's a 2 part switch instead of 2 separate flashers.
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
jedimcca
Monte Carlo Repair Help
17
01-27-2017 02:07 PM
fueldude00
Monte Carlo Repair Help
0
10-07-2012 08:33 AM
kennyjohn
Monte Carlo Repair Help
7
11-23-2010 03:22 AM
Nortybignort
Monte Carlo Repair Help
2
07-25-2006 10:35 PM
Lee55
General Monte Carlo Talk
1
06-09-2006 09:20 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: turn signal problems


Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.