MCF Website Problems & Issues This area is for problems or suggestions relating specifically to the MCF site, not the car.

Turn Signal issues

  #1  
Old 04-23-2008, 11:40 AM
Thread Starter
Join Date: Apr 2008
Location:
Posts: 12
Default Turn Signal issues

Hello. im having a major problem with my turn signals. When i turn the signal eather right or left ,the lights dont flash consitantly. it flashes twice instead of once. every 2 or 3 flashes it flashes twice real fast. also while its doing that the voltage gage moves to the flash. i think it might be the 12V flasher but i cant find one..lol.

any suggestions..


 
  #2  
Old 04-23-2008, 05:11 PM
mrl390's Avatar

Monte Of The Month -- December 2009
5 Year Member
Join Date: Oct 2007
Location: Canonsburg, PA
Posts: 3,604
Default RE: Turn Signal issues

I dont know what the problem is but our 93 caprice wagon does that. Its so annoying.
 
  #3  
Old 04-23-2008, 07:00 PM
Join Date: Apr 2008
Location: Indy
Posts: 86
Default RE: Turn Signal issues

Have you tried to change the flasher?If not I would start there.
 
  #4  
Old 04-23-2008, 08:44 PM
Join Date: Mar 2008
Posts: 784
Default RE: Turn Signal issues

You can also check all of your bulbs and make sure none are burned out.
 
  #5  
Old 04-24-2008, 10:24 AM
Thread Starter
Join Date: Apr 2008
Location:
Posts: 12
Default RE: Turn Signal issues

well my middle brake light in the back is out. would that affect that in any way.
 
  #6  
Old 04-24-2008, 02:02 PM
Thread Starter
Join Date: Apr 2008
Location:
Posts: 12
Default RE: Turn Signal issues

well i changed the back break bulb and one of the flashers. apparently the hazard lights operate on a seperate flasher. i changed the flasher for the turn signals and still the same problem. Im really confused now..lol.
 
  #7  
Old 04-24-2008, 07:10 PM
Join Date: Apr 2005
Posts: 4,805
Default RE: Turn Signal issues

you can put in a heavy duty flasher not the bulb but the flasher. should be next to or in the same area as the fuse pannel. looks like a alum. can but smaller.

Some were on the fuse pannels and were around plastic part at the bottom in the fuse pannel.

other thne this i have no clue i havent heard of this happenign for a incondesent bulb LED lights sure but not the old versions.
 
  #8  
Old 04-25-2008, 10:31 AM
Thread Starter
Join Date: Apr 2008
Location:
Posts: 12
Default RE: Turn Signal issues

"you can put in a heavy duty flasher not the bulb but the flasher. should be next to or in the same area as the fuse pannel. looks like a alum. can but smaller.



Thanks you mickey

I did just that and it seemed to solve the problem. Thank you all its so nice to not have to worrie about if your turns signals are working ..lol
 
  #9  
Old 04-25-2008, 09:24 PM
Join Date: Apr 2005
Posts: 4,805
Default RE: Turn Signal issues

glad it helped.

you used to see this alot in old pickups with a two kit wired in to them also. or they would flash real slow.
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
trey0503
Monte Carlo Repair Help
19
04-27-2018 11:39 AM
mandill
Interior/Audio/Visual Electronics
8
03-27-2013 03:25 AM
plugitin
Monte Carlo Repair Help
3
10-16-2011 10:35 PM
Nortybignort
Monte Carlo Repair Help
2
07-25-2006 10:35 PM
Lee55
General Monte Carlo Talk
1
06-09-2006 09:20 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Turn Signal issues


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.