Monte Carlo Repair Help Have a Monte problem and need help? Good at troubleshooting? Discuss it here!

6th Gen ('00-'05): Changed passlock, problem still there.

  #1  
Old 08-02-2018, 06:16 AM
Thread Starter
Join Date: May 2018
Posts: 7
Default Changed passlock, problem still there.

As the title says I just changed the passlock sensor and it still occasionally wonít start, flashing security light and all that, you guys know the drill. So my question is, is the bcm the next thing to replace?
 
  #2  
Old 08-03-2018, 01:47 PM
Join Date: Aug 2009
Posts: 203
Default

i have the same issue i just dropped my car off to the dealer, apparently there was a recall on the cylinder. when i get it back ill see what happens
 
  #3  
Old 08-05-2018, 01:09 PM
Thread Starter
Join Date: May 2018
Posts: 7
Default

Well I changed the ignition switch today, it started but then again it starts about 95% of the time so we shall see if the problem is fixed. If not I guess I will try the lock cylinder next, the key has some wiggle to it so who knows that very well could be it. Fingers crossed itís fixed
 

Thread Tools
Search this Thread
Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.