MCF Website Problems & Issues This area is for problems or suggestions relating specifically to the MCF site, not the car.

Bob

  #1  
Old 06-15-2014, 09:43 AM
Thread Starter
Join Date: Jun 2014
Location: Wells, TX
Posts: 3
Question Bob

I have a 2000 Monte Carlo and am having problems with the fans blowing on the radiator. I have installed the 2 new fans as a suggestion from a friend because one was not blowing and the air conditioner was not working correctly. I have checked all fuses from 10 to 25 amp and all are good.
Any ideas?
 
  #2  
Old 06-15-2014, 10:18 AM
Join Date: Dec 2005
Location: SpaceCoast, Florida
Posts: 16,095
Cool Happy Father's Day > Good Luck on your problem

Hi Bob & Welcome to the MCF...

Sorry to read about your problem(s) & I hope one of our tech's see's your post (This Sunday).

Did you check to see `if you have a power source to your newly installed fans ? Did you do the install yourself ? Do you have a electrical tester to see if you have power going to the fans ?


Bob, check out the below links & check back on your post problem...Good Luck & Happy Father's Day
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
New Member Area
4
03-10-2015 07:32 PM
Bobby Rape
New Member Area
5
06-16-2014 08:56 AM
Corvette Bob
New Member Area
2
04-05-2014 03:01 AM
03SSLE
Off Topic
5
06-10-2012 09:57 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Bob


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.