Headers/Intake/Exhaust Custom Exhaust? New Headers? Need Opinions on Intakes? Discuss making your ride breathe better here.

pcm change from n/a to turbo

  #1  
Old 09-07-2014, 03:10 PM
dgm
dgm is offline
1 Year Member
Thread Starter
Join Date: Dec 2013
Location: Florida
Posts: 73
Default pcm change from n/a to turbo

has anyone ever changed their pcm when they modded to a turbo/supercharger, like my 2000 ss now turbocharged to an 2004/2005 pcm that was for s/c car for tuning abilites such as 2bar map,etc....
 
  #2  
Old 09-08-2014, 07:07 AM
turbo monte's Avatar
Monte Of The Month -- July 2012
Monte Of The Month -- August 2016
10 Year Member
5 Year Member3 Year Member1 Year Member
Join Date: Dec 2008
Location: ford city, pa
Posts: 5,055
Default

I just used my original pcm and made all the tuning adjustments that were needed to it.
 
  #3  
Old 09-08-2014, 07:57 AM
ChibiBlackSheep's Avatar

Monte Of The Month -- August 2014
10 Year Member
5 Year Member3 Year Member1 Year Member
Join Date: Sep 2008
Location: Wyncote, PA
Posts: 24,801
Default

You can definitely just tune for the turbo using the MAF. No need to change the PCM OS or anything.
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
taz7nads
General Monte Carlo Talk
4
07-19-2012 12:28 PM
dcnaser
Engine/Transmission/Performance Adders
7
03-25-2012 07:40 PM
drmrgal
Paint/Body Work/Exterior
13
04-08-2011 05:11 AM
bama_z34
Engine/Transmission/Performance Adders
7
11-29-2010 10:00 PM
The_Maniac
Engine/Transmission/Performance Adders
4
11-10-2010 09:42 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: pcm change from n/a to turbo


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.