Engine/Transmission/Performance Adders Chat about your engine, transmission, nitrous, superchargers, turbos, and tuning.
Sponsored by:
Sponsored by:

7th Gen ('06-'07): gerrrr

  #1  
Old 11-18-2018, 09:08 PM
monte07's Avatar
10 Year Member
5 Year Member3 Year Member1 Year Member
Thread Starter
Join Date: Feb 2009
Location: lakeland fl
Posts: 2,442
Angry gerrrr

ok I think my body control module took a dump on me. I replaced my front seats about a couple of months ago and now it will not start and a message popped up saying that service air bags and service security system and high voltage detected from altinater. don't mind that some words I get stumped on spelling.

what I don't understand I never got a service air bags or any thing like that what will make it not want to start and make the security system go bad like that. it is the second time it did this. am I getting a bad module put in or is it some thing else.

when I replaced my steering wheel with this leather wrapped one no message or any thing also with the seats as well.

I went through the seats electrical nothing is wrong with the wires or the air blaters in the seats either.

I am stumped to be honest
 

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.