Monte Carlo Repair Help Have a Monte problem and need help? Good at troubleshooting? Discuss it here!

6th Gen ('00-'05): Running rough and strong rich smell while running

  #1  
Old 08-01-2018, 03:06 AM
Thread Starter
Join Date: Oct 2016
Posts: 7
Default Running rough and strong rich smell while running

My 2002 Monte ss Earnhardt signature series is having issues...replaced plug and plug wires.still no spark coming from the middle coil pack. What could this be?
 
  #2  
Old 08-01-2018, 04:35 AM
Join Date: Nov 2017
Location: Isanti, MN
Posts: 774
Default

Odds are a bad coil pack or a slim possibly of a bad control module. Easy test is too swap Coil pack with another and see it gets spark at them cylinders. Good luck
 
  #3  
Old 08-01-2018, 11:18 AM
Join Date: May 2015
Location: Long Island, New York
Posts: 90
Default

Originally Posted by Jeffs02rwdSS View Post
Odds are a bad coil pack or a slim possibly of a bad control module. Easy test is too swap Coil pack with another and see it gets spark at them cylinders. Good luck
Agreed on this, just be careful not to mix up the plugs when swapping
 

Thread Tools
Search this Thread
Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.