Monte Carlo Repair Help Have a Monte problem and need help? Good at troubleshooting? Discuss it here!

6th Gen ('00-'05): Rough jumping hopping skipping under torque

  #1  
Old 07-31-2018, 01:31 PM
Thread Starter
Join Date: Jul 2018
Posts: 1
Default Rough jumping hopping skipping under torque

2005 chevy monte carlo LS 3..4
Call usually starts okay but after warm up stumbles and stalls 4 AAA calls already. At this point it won't move forward at all once it's warmed up I'm going to change the fuel filter and switch out the fuel regulator but beyond that I'm a Clueless maybe the intake manifold I don't know or the cat. I don't particularly like crawling out of my wheelchair under the car being a quadriplegic makes it difficult to get back in my chair but I got to do what I got to do so any hints and suggestions this car is throwing no codes at this time oh I miss wired the sensor in the fuel pump hoops and I do that too but that shouldn't affect anyting and the issue is been the same throughout every repair or attempt and then testing to find the original issue remained got to have the monte to get my wheelchair in the car got to have a big ol 2-door door

Some Parts changed from donor car with a perfect drive train.
ICM
Fuel pump
Coils (new)
Plugs(new)
Plug Wires(new)
Egr(new)
Temp sensor (new)
Crank sensor (new)
Mafs sensor (new and donor)
Map sensor (donor)
Pcm
Ignition
Bcm
Tps
vacume lines
Motor harness
Nose harness (fuseblock)
Shifter assembly
03 harness Eliminated abs SYSTEM

Runs great in reverse




 

Thread Tools
Search this Thread
Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.