Interior/Audio/Visual Electronics Discuss your audio/visual system and your interior here.

Where can I put a amp power cable through???

  #1  
Old 11-07-2011, 01:48 PM
Thread Starter
Join Date: Nov 2011
Posts: 4
Default Where can I put a amp power cable through???

So I have a 1997 monte carlo ls, and I'm trying to run an amp power wire through the firewall, but for the life of me cannot find the grommet to put it through! I've already read/scoured threads on here, but none of them really helped. Any help please!!!????
 
  #2  
Old 11-07-2011, 02:11 PM
zzapultimate's Avatar

Monte Of The Month -- June 2012
5 Year Member3 Year Member1 Year Member
Join Date: Nov 2008
Location: Iowa
Posts: 2,026
Default

There's a grommet on the drivers side. It's down below the brake fluid reservoir, and comes into the dash above the brake pedal to the left if I remember correctly. I could snap a pic of it quick if you need more help locating it.
 
  #3  
Old 11-07-2011, 02:21 PM
Thread Starter
Join Date: Nov 2011
Posts: 4
Default

thanks tons man! and is it easier to access from the inside of the car or the engine bay?
 
  #4  
Old 11-07-2011, 02:31 PM
Join Date: Apr 2009
Location: St. Paul MN
Posts: 293
Default

You could just measure and drill a hole!

I did this on my gf's impala and it works perfect
 
  #5  
Old 11-07-2011, 02:53 PM
Thread Starter
Join Date: Nov 2011
Posts: 4
Default

I think I got it aha. So I'm relatively new to this type of thing so take it easy if I'm wrong lol. So for now I just put a wire through where I believe it to go for, and it went all the way through and out the other end.



 
  #6  
Old 11-07-2011, 03:35 PM
zzapultimate's Avatar

Monte Of The Month -- June 2012
5 Year Member3 Year Member1 Year Member
Join Date: Nov 2008
Location: Iowa
Posts: 2,026
Default

You've got it! That's the same one I used. Keep that wire there and use it to help pull your power wire through.
 
  #7  
Old 11-07-2011, 10:11 PM
Thread Starter
Join Date: Nov 2011
Posts: 4
Default

alright thanks man, out of curiosity, what is the hole originally for?
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
simdog765
Engine/Transmission/Performance Adders
0
04-14-2012 10:50 PM
Killacam
Interior/Audio/Visual Electronics
41
12-10-2011 09:17 PM
DJTJ
Interior/Audio/Visual Electronics
13
06-30-2011 02:43 PM
monte carlo 3831
Monte Carlo Repair Help
4
06-04-2009 09:36 AM
sumbum06mc
Interior/Audio/Visual Electronics
5
03-14-2008 08:40 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Where can I put a amp power cable through???


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.