Radio has power but no sound - Monte Carlo Forum - Monte Carlo Enthusiast Forums


Interior/Audio/Visual Electronics Discuss your audio/visual system and your interior here.

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 09-08-2018, 11:12 AM
Thread Starter
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 1
Default Radio has power but no sound

2006 Monte Carlo lt. Iíve had problems with the radio screen shutting off and no sound coming from speakers, but the radios ***** still light up and the radio will eject a cd. In the past it has turned off and when later down the road or next time I get in the car it will turn back on, but this time it hasnít turned back on in a few days. Please help.
Reply With Quote
  #2  
Old 09-13-2018, 01:36 PM
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 3
Default I've got the same problem

I don't know what is causing it it seems like it's a antenna connection problem mine goes off and on sporadically and sometimes intermittently.??
Reply With Quote
 
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory

All times are GMT -5. The time now is 08:06 PM.


© 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands
We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.