Interior/Audio/Visual Electronics Discuss your audio/visual system and your interior here.

need audio help

  #1  
Old 05-19-2011, 06:47 PM
Thread Starter
Join Date: May 2011
Posts: 2
Default need audio help

replacing a dead amp in my 01 monte carlo with an factory bose amp from 03 grand prix. my first mistake was i cross the wrong wire and tried to play it no sound. corrected that but i kill something, loud static sound from speaker, no door chime, radio stays on with the car off. put back in the original amp and same thing.
 
  #2  
Old 05-22-2011, 01:23 PM
Thread Starter
Join Date: May 2011
Posts: 2
Default

Originally Posted by montejones View Post
replacing a dead amp in my 01 monte carlo with an factory bose amp from 03 grand prix. my first mistake was i cross the wrong wire and tried to play it no sound. corrected that but i kill something, loud static sound from speaker, no door chime, radio stays on with the car off. put back in the original amp and same thing.


problem solved both amp were bad, bought a new one work great
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
04MonteLS
Interior/Audio/Visual Electronics
10
05-26-2010 08:01 PM
Kudz_SS
Interior/Audio/Visual Electronics
7
08-27-2009 05:40 PM
jasonmcr
General Monte Carlo Talk
3
01-26-2008 07:59 PM
jasonm56
Interior/Audio/Visual Electronics
4
05-01-2007 08:56 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: need audio help


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.