turn signal problems - Page 2 - Monte Carlo Forum - Monte Carlo Enthusiast Forums

Monte Carlo Repair Help Have a Monte problem and need help? Good at troubleshooting? Discuss it here!

turn signal problems

Reply

 
 
 
  #11  
Old 06-25-2011, 10:17 AM
Join Date: Jan 2007
Posts: 11
Default

I find it pretty frustrating that these hazard switches go bad on the Monte. I had this problem years ago, like in 2002 on my 01 Monte. Now yesterday the got-damned thing is acting up again.

I mean I hit that switch all of once every 2 years.
 
Reply With Quote
  #12  
Old 08-04-2014, 02:40 PM
Join Date: Feb 2014
Posts: 8
Default

i had the same problem buzzing it was the ignition switch
 
Reply With Quote
  #13  
Old 08-08-2014, 12:34 PM
Join Date: Jul 2014
Posts: 76
Default

I replaced the original switch with a Dorman replacment. The original switches were just designed badly. I'm hoping the Dorman version is better.
 
Reply With Quote
  #14  
Old 08-19-2014, 07:53 AM
Join Date: Jun 2014
Location: Blackstone, MA
Posts: 13
Default

Yes I need to take apart my dash the easy way, any video's for that? I'm not a mechanic.
 
Reply With Quote
  #15  
Old 10-21-2015, 02:12 PM
Join Date: Oct 2015
Posts: 1
Default monte carlo

I have issue with my turn signals they work till i put in gear then the high beam out light comes on then turn signals flash fast and both sides flash as well checked all light bulbs put a flasher switch in and a turn signal switch in same thing
 
Reply With Quote
  #16  
Old 10-27-2015, 08:12 PM
Join Date: Oct 2015
Posts: 6
Default

Originally Posted by cherokee727 View Post
I have issue with my turn signals they work till i put in gear then the high beam out light comes on then turn signals flash fast and both sides flash as well checked all light bulbs put a flasher switch in and a turn signal switch in same thing
Have same problem. Nobody knows how to fix. I've changed emergency switch two times. If you find answer please share. Someone out there must know something...
 
Reply With Quote
  #17  
Old 01-27-2017, 01:45 PM
Join Date: Jan 2017
Posts: 2
Default '03 Monte Carlo SS blinkers work fine while day running lights and normal lights are

Originally Posted by scottschevy72 View Post
Have same problem. Nobody knows how to fix. I've changed emergency switch two times. If you find answer please share. Someone out there must know something...

bkinkers work fine while day running lights and normal headlights are off..once headlamps are in blinkers in front and rear blink rapidly and dimly. Any idea what could be causing with this??
 
Reply With Quote
  #18  
Old 01-27-2017, 02:07 PM
Join Date: Jan 2017
Posts: 2
Default

'03 MC SS..bkinkers work fine while day running lights and normal headlights are off..once headlamps are in blinkers in front and rear blink rapidly and dimly. Any idea what could be causing with this??
 
Reply With Quote
Reply
 
 
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
trey0503
Monte Carlo Repair Help
19
04-27-2018 11:39 AM
fueldude00
Monte Carlo Repair Help
0
10-07-2012 08:33 AM
kennyjohn
Monte Carlo Repair Help
7
11-23-2010 03:22 AM
Nortybignort
Monte Carlo Repair Help
2
07-25-2006 10:35 PM
Lee55
General Monte Carlo Talk
1
06-09-2006 09:20 AM


Thread Tools
Search this Thread
Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory