Monte Carlo Repair Help Have a Monte problem and need help? Good at troubleshooting? Discuss it here!

Opinion Needed: 87monte with 4.3 tbi

  #1  
Old 04-27-2019, 09:26 PM
Thread Starter
Join Date: Apr 2019
Posts: 2
Default 87monte with 4.3 tbi

i got 87 monte with 4.3 (for now) but i cant get it to idle and stop stalling. itstarts right back up but just cant get it to run right. any ideas? thanks
 
  #2  
Old 04-27-2019, 09:27 PM
Thread Starter
Join Date: Apr 2019
Posts: 2
Default

i got 87 monte with 4.3 (for now) but i cant get it to idle and stop stalling. itstarts right back up but just cant get it to run right. any ideas? thanks
 
  #3  
Old 04-28-2019, 07:06 PM
drivernumber3's Avatar
Monte Of The Month -- May 2015
Monte Of The Month -- March 2017
5 Year Member
3 Year Member1 Year Member
Join Date: May 2013
Location: Nebraska
Posts: 4,208
Smile

Originally Posted by jdknox46 View Post
i got 87 monte with 4.3 (for now) but i cant get it to idle and stop stalling. itstarts right back up but just cant get it to run right. any ideas? thanks
I had an 85 Monte with the 4.3 V6 in it.
**You may have a Vacuum line that is leaking or off somewhere.
*Could also be the Catalytic Converter is plugged.
*Or the fuel filter may need to be replaced.
I am assuming that the plugs are good and the wires are good the Distributor has no issues, and the Air filter is good too.
 

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.