Interior/Audio/Visual Electronics Discuss your audio/visual system and your interior here.

Strange happenings with stock deck

  #1  
Old 11-29-2011, 05:58 PM
Thread Starter
Join Date: Jul 2011
Location: Belington, W.V.
Posts: 238
Default Strange happenings with stock deck

I think my stock stereo is possessed...

I start up my car. While car is running, I set my stereo controls to how I like them(bass and treble). I resume listening to music until I get where I'm going.

I turn the car off.

On the next start-up. My bass is set to the max. But, if I push the button to look at my settings, they're exactly as I left them. If I turn the **** on ANY setting(bass, treble, fade, balance) the bass is reduced, and back to normal.

But, I HAVE to push and turn the **** every time I start my car. It's kind of annoying. Anybody have any idea what's goin on here?
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Kilroy
Monte Carlo Repair Help
2
08-08-2014 11:24 AM
Cloud_Master
Interior/Audio/Visual Electronics
0
04-11-2008 01:15 PM
furiousss
Racing your Monte
6
06-06-2007 06:56 PM
mcarloss04
General Monte Carlo Talk
6
09-21-2005 03:10 AM
04MonteLS
Interior/Audio/Visual Electronics
22
08-05-2005 05:20 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Strange happenings with stock deck


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.