Interior/Audio/Visual Electronics Discuss your audio/visual system and your interior here.

Gauges

  #1  
Old 05-07-2015, 10:32 AM
tweek's Avatar
Monte Of The Month -- June 2015
1 Year Member
Thread Starter
Join Date: Sep 2013
Location: Phoenix, AZ
Posts: 591
Default Gauges

For those of you who have the gauges and pods which ones would you recommend. Im looking at putting some in the intimidator. Let post some pics of your set ups as well.
 
  #2  
Old 05-07-2015, 10:43 AM
P343's Avatar

Monte of the Month -- February 2015
Monte Of The Month -- April 2017
3 Year Member
1 Year Member
iTrader: (1)
Join Date: Feb 2014
Location: Albany, Indiana
Posts: 6,949
Default

I do not currently have anything aftermarket in the 2002 but would love to have the A pillar cluster pod...those are sharp.
In the 84 I use Sunpro gauges and tach and have not had any issues with functionality at all.
 
  #3  
Old 05-07-2015, 10:52 AM
tweek's Avatar
Monte Of The Month -- June 2015
1 Year Member
Thread Starter
Join Date: Sep 2013
Location: Phoenix, AZ
Posts: 591
Default

I want to get a 3 gauge pod probably a piller pod and do 3 gauges. Im thinking oil/fuel ratio, voltage, and boost (if it can measure supercharge boost, I dont like the one in the cluster) it seems like the boost gauges are all for turbo boost. Looks like they range anywhere from $25 a gauge all the way to $300. I did find a 3 pod for the dash with oil temp, voltage, and oil/fuel ratio on ebay for under $80 but am I sacrificing qualtiy going cheaper or is the price mainly paying for the name?
 
  #4  
Old 05-07-2015, 10:56 AM
P343's Avatar

Monte of the Month -- February 2015
Monte Of The Month -- April 2017
3 Year Member
1 Year Member
iTrader: (1)
Join Date: Feb 2014
Location: Albany, Indiana
Posts: 6,949
Default

I am not sure about the pricing really. I have always used SunPro for aftermarket gauges so I really have no comparison.
 
  #5  
Old 05-07-2015, 11:03 AM
tweek's Avatar
Monte Of The Month -- June 2015
1 Year Member
Thread Starter
Join Date: Sep 2013
Location: Phoenix, AZ
Posts: 591
Default

Im not going to lie these are going to be 70% for looks. Get that racing look. Do I want them to be functional? YES. but do I NEED to have them NO I dont race the car I show the car I think it will add to the look once I get my ram air hood. Yes the information is great that it gives you and can use it to know if something is going wrong with the car but I also dont need to be spending $150-$200 for 1 gauge
 
  #6  
Old 05-07-2015, 11:45 AM
Join Date: Apr 2015
Posts: 430
Default

I had a set of 3 under my dash in my 86 c10 oil pressure,voltage,and temp..they was cheap and never worked..ran the wiring to made sure they was good and still didn't work...my sunpro tac worked great for a year until it just froze at 3000rpm because it was freezing cold that morning
 
  #7  
Old 05-07-2015, 05:07 PM
Join Date: Jan 2015
Location: San Antonio, Texas
Posts: 74
Default

After 32 years, I recently (finally) bought an inexpensive Sunpro triple set (Volt, Oil, Temp) from AutoZone. I made a homemade console for the center floorboard under my ashtray to accommodate it. Everything seems to work fine. I chose to run a copper line from the gauge to my sending unit versus the factory nylon line. Installation can be a bit of a pain (going through the firewall, looking for a good 12V source, etc), but nice to have besides relying on the dash lights. Good luck.
 
  #8  
Old 05-07-2015, 05:42 PM
P343's Avatar

Monte of the Month -- February 2015
Monte Of The Month -- April 2017
3 Year Member
1 Year Member
iTrader: (1)
Join Date: Feb 2014
Location: Albany, Indiana
Posts: 6,949
Default

we probably have the same 3 gauge cluster 80Monte.
Here is mine right side through steering wheel plus the tach on the left on the dash
 
Attached Thumbnails Gauges-img_20141214_141529.jpg  
  #9  
Old 05-07-2015, 06:07 PM
Join Date: Jan 2015
Location: San Antonio, Texas
Posts: 74
Default

We sure do! I'll try to drum-up a pic of my set-up later.
 
  #10  
Old 05-08-2015, 08:33 AM
turbo monte's Avatar
Monte Of The Month -- July 2012
Monte Of The Month -- August 2016
10 Year Member
5 Year Member3 Year Member1 Year Member
Join Date: Dec 2008
Location: ford city, pa
Posts: 5,055
Default

I have a 3 gauge pillar in turbo monte (2004) I'm running a air/fuel (wideband), and dual aeroforce scan gauges.

I also have a dual dash pod with boost/vac, and fuel pressure.

All my quages are aem gauges except for the aeroforce gauges there obviously aeroforce.

Last but not least a boost gauge reads boost, boost is boost no matter if it's produced by a blower or a turbo so any boost gauge will work for you. If you have any other questions feel free to pm me
 

Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Gauges


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.