MCF Website Problems & Issues This area is for problems or suggestions relating specifically to the MCF site, not the car.

Posting pics

  #1  
Old 04-10-2015, 03:05 AM
02ssintimidator's Avatar
Monte Of The Month -- July 2015
1 Year Member
Thread Starter
Join Date: Mar 2015
Location: East Tennessee
Posts: 893
Default Posting pics

If I post a pic in a thread, how do I make it bigger? Every time I post pics its very small and you have to click to enlarge it. I want it to be like some others that I see where there's no need to click. I've posted a pic in this thread so you know what I mean. I use the attach files option under the go advanced post. Is there another better way to post pics?Thanks in advance for any and all help.
 
Attached Thumbnails Posting pics-img_20150403_162658.jpg  
  #2  
Old 04-10-2015, 05:21 AM
P343's Avatar

Monte of the Month -- February 2015
Monte Of The Month -- April 2017
3 Year Member
1 Year Member
iTrader: (1)
Join Date: Feb 2014
Location: Albany, Indiana
Posts: 6,949
Default

Once photos are uploaded as thumbnails, right click on the link and click copy shortcut. Then click on the little square that looks like a mountain and sun (the insert image button). Then paste the shortcut in there, click ok, and submit thread.
 
  #3  
Old 04-10-2015, 08:24 AM
ChibiBlackSheep's Avatar

Monte Of The Month -- August 2014
10 Year Member
5 Year Member3 Year Member1 Year Member
Join Date: Sep 2008
Location: Wyncote, PA
Posts: 24,820
Default

Also if you host the image on other sites (like photobucket) you can use the

[_img]LINK[_/img]

tags to embed the picture into the post. Just remove the _ in the previous tags
 
  #4  
Old 04-10-2015, 02:04 PM
02ssintimidator's Avatar
Monte Of The Month -- July 2015
1 Year Member
Thread Starter
Join Date: Mar 2015
Location: East Tennessee
Posts: 893
Default

 
  #5  
Old 04-10-2015, 02:06 PM
02ssintimidator's Avatar
Monte Of The Month -- July 2015
1 Year Member
Thread Starter
Join Date: Mar 2015
Location: East Tennessee
Posts: 893
Default

test
 
  #6  
Old 04-10-2015, 02:08 PM
02ssintimidator's Avatar
Monte Of The Month -- July 2015
1 Year Member
Thread Starter
Join Date: Mar 2015
Location: East Tennessee
Posts: 893
Default

test
 

Last edited by ChibiBlackSheep; 04-10-2015 at 02:38 PM.
  #7  
Old 04-10-2015, 02:08 PM
02ssintimidator's Avatar
Monte Of The Month -- July 2015
1 Year Member
Thread Starter
Join Date: Mar 2015
Location: East Tennessee
Posts: 893
Default

I must still not be doing something right
 
  #8  
Old 04-10-2015, 02:39 PM
ChibiBlackSheep's Avatar

Monte Of The Month -- August 2014
10 Year Member
5 Year Member3 Year Member1 Year Member
Join Date: Sep 2008
Location: Wyncote, PA
Posts: 24,820
Default

You had an extra http:// in your link so it wasn't working.

See below:

Name:  Screen%20Shot%202015-04-10%20at%203.38.09%20PM_zpsyufcsjj5.png
Views: 9
Size:  62.6 KB

I edited your post, and removed that section and the image showed up
 
  #9  
Old 04-10-2015, 06:31 PM
02ssintimidator's Avatar
Monte Of The Month -- July 2015
1 Year Member
Thread Starter
Join Date: Mar 2015
Location: East Tennessee
Posts: 893
Default

test
 
  #10  
Old 04-10-2015, 06:32 PM
02ssintimidator's Avatar
Monte Of The Month -- July 2015
1 Year Member
Thread Starter
Join Date: Mar 2015
Location: East Tennessee
Posts: 893
Default

Good deal chibi, thanks for your help.
 

Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Posting pics


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.