MCF Website Problems & Issues This area is for problems or suggestions relating specifically to the MCF site, not the car.

Opinion Needed: No smiliies

  #1  
Old 09-16-2015, 05:18 AM
GTHSS's Avatar
Monte Of The Month -- March 2016
5 Year Member
3 Year Member1 Year Member
Thread Starter
Join Date: Feb 2014
Location: Chase City, VA
Posts: 1,965
Default No smiliies

I recently purchased a "refurbished" Dell Latitude E6410 running Win7. It works fine except when on the MCF I can't click on smilies. Is this possibly a setting or something? Not a big problem but a little annoying
 
  #2  
Old 09-16-2015, 05:47 AM
P343's Avatar

Monte of the Month -- February 2015
Monte Of The Month -- April 2017
3 Year Member
1 Year Member
iTrader: (1)
Join Date: Feb 2014
Location: Albany, Indiana
Posts: 6,949
Default

Tommy
I just looked and did not see any smiley check box in the control panel. So they must be an automatic thing. Is the option there for you if you click on the go advanced button?
 
  #3  
Old 09-16-2015, 05:51 AM
GTHSS's Avatar
Monte Of The Month -- March 2016
5 Year Member
3 Year Member1 Year Member
Thread Starter
Join Date: Feb 2014
Location: Chase City, VA
Posts: 1,965
Default

Yes, I can go advanced and see them but can only copy / paste them. They don't work if I just click on them. Wierd.
 
  #4  
Old 09-16-2015, 05:56 AM
P343's Avatar

Monte of the Month -- February 2015
Monte Of The Month -- April 2017
3 Year Member
1 Year Member
iTrader: (1)
Join Date: Feb 2014
Location: Albany, Indiana
Posts: 6,949
Default

Yeah I have to copy and paste too and I am using Win7. I thought they were not showing up at all.
 
  #5  
Old 09-16-2015, 06:38 AM
drivernumber3's Avatar
Monte Of The Month -- May 2015
Monte Of The Month -- March 2017
5 Year Member
3 Year Member1 Year Member
Join Date: May 2013
Location: Nebraska
Posts: 4,208
Smile

Try grabbing them and dragging them. that's how I get them.
left click and pull them in and release. they stay.
 
  #6  
Old 09-16-2015, 06:47 AM
GTHSS's Avatar
Monte Of The Month -- March 2016
5 Year Member
3 Year Member1 Year Member
Thread Starter
Join Date: Feb 2014
Location: Chase City, VA
Posts: 1,965
Default

Click and drag works too. Thanks.
 
  #7  
Old 09-16-2015, 07:17 AM
P343's Avatar

Monte of the Month -- February 2015
Monte Of The Month -- April 2017
3 Year Member
1 Year Member
iTrader: (1)
Join Date: Feb 2014
Location: Albany, Indiana
Posts: 6,949
Default

hmmm let's see ok it works for me too. Heck I was just copying and pasting..cool
 
  #8  
Old 09-16-2015, 09:06 AM
Taz's Avatar
Taz
Taz is offline

Monte Of The Month -- March 2014
10 Year Member
5 Year Member3 Year Member1 Year Member
Join Date: Aug 2007
Location: Windsor
Posts: 18,620
Default

Testing smilies.

Edit: I'm using Windows 7 with Internet Explorer 11, and the smilies seem to be working when I click on them. Could it be your account options? There is an option for posting. I have mine set for WYSIWYG (what you see is what you get).

The option I'm talking about can be found by clicking on "User CP" in the top red bar (left side). Then click "Edit Options" in the menu on the left. Scroll all the way to the bottom of the page, to "Miscellaneous Options". In the white box, pull down menu, select "Enhanced Interface - Full WYSIWYG Editting". Then save changes.
 

Last edited by Taz; 09-16-2015 at 09:14 AM.
  #9  
Old 09-16-2015, 09:16 AM
P343's Avatar

Monte of the Month -- February 2015
Monte Of The Month -- April 2017
3 Year Member
1 Year Member
iTrader: (1)
Join Date: Feb 2014
Location: Albany, Indiana
Posts: 6,949
Default

testing using Chrome ok that worked by clicking it when using Chrome but not when using Explorer
Just checked settings and I am on full WYSIWYG...strange
 

Last edited by P343; 09-16-2015 at 09:19 AM.
  #10  
Old 09-16-2015, 09:18 AM
Taz's Avatar
Taz
Taz is offline

Monte Of The Month -- March 2014
10 Year Member
5 Year Member3 Year Member1 Year Member
Join Date: Aug 2007
Location: Windsor
Posts: 18,620
Default

Trying it again with Active X filtering turned off.
 

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.