Headers/Intake/Exhaust Custom Exhaust? New Headers? Need Opinions on Intakes? Discuss making your ride breathe better here.

anybody have this?

  #1  
Old 10-26-2008, 09:27 PM
inssanity21's Avatar
Thread Starter
Join Date: Feb 2008
Posts: 1,290
Default anybody have this?

i was on the internet looking around. found this:
http://hoganperformance.com/DP7S.htm

anybody have it on their car, or one from them?
thanks,
adam
 
  #2  
Old 10-27-2008, 12:08 PM
Join Date: Jul 2007
Location: Wyoming
Posts: 1,544
Default RE: anybody have this?

I don't, I wonder if it'd work with the 3.9L...
 
  #3  
Old 10-27-2008, 03:33 PM
Join Date: Oct 2006
Location: North Fond du Lac, WI
Posts: 3,986
Default RE: anybody have this?

You can get them at 3800performance.com and I believe zzperformance.

What size engine are you running?
 
  #4  
Old 10-27-2008, 05:01 PM
inssanity21's Avatar
Thread Starter
Join Date: Feb 2008
Posts: 1,290
Default RE: anybody have this?

i got the 5.3l v8. the link is to the one for it i think?
 
  #5  
Old 10-27-2008, 05:14 PM
Join Date: Oct 2006
Location: North Fond du Lac, WI
Posts: 3,986
Default RE: anybody have this?

It's the correct link. I'm not really sure if it would be beneficial or not. You might loose some lowend torque and I know it will throw the fuggin P0420 code - cat converter not working.
 
  #6  
Old 10-27-2008, 07:39 PM
Monte Of The Month -- October 2009
10 Year Member
5 Year Member3 Year Member1 Year Member
Join Date: Feb 2008
Posts: 4,214
Default RE: anybody have this?

IMO you should really downsize your sig- it takes up my whole screen....
 
  #7  
Old 10-29-2008, 08:24 PM
Join Date: Sep 2008
Location:
Posts: 148
Default RE: anybody have this?

mabe u need a bigger screen and u gota admit that is a nice car. Do you always losesome torque with a downpipe evenon a 3.8sc
 
  #8  
Old 10-29-2008, 08:57 PM
Join Date: Oct 2006
Location: North Fond du Lac, WI
Posts: 3,986
Default RE: anybody have this?

ORIGINAL: 04superjr

mabe u need a bigger screen and u gota admit that is a nice car. Do you always losesome torque with a downpipe evenon a 3.8sc
Laptop screen enlarge thyself... didn't work.

I agree the sig nees to be scaled down abit.
 
  #9  
Old 10-29-2008, 11:05 PM
inssanity21's Avatar
Thread Starter
Join Date: Feb 2008
Posts: 1,290
Default RE: anybody have this?

kk ill work on it!!!
 
  #10  
Old 10-29-2008, 11:36 PM
inssanity21's Avatar
Thread Starter
Join Date: Feb 2008
Posts: 1,290
Default RE: anybody have this?

hows that!!!!!!!
 

Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: anybody have this?


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.