My Audi A4 - Monte Carlo Forum - Monte Carlo Enthusiast Forums

Racing your Monte Raced a guy in your ride? Had that Monte Carlo of yours on the timed track? Tell your story here.

Thread Tools Search this Thread
Old 02-25-2018, 09:07 AM
Thread Starter
Join Date: Feb 2018
Posts: 1
Default My Audi A4

Hello! Something happened with my Audi. The engine began to run unevenly, and appeared to vibrate, and the oil consumption increased. Has anyone encountered this problem? What is the reason?
Reply With Quote
Old 02-25-2018, 06:03 PM
Jeffs02rwdSS's Avatar
Join Date: Nov 2017
Location: Isanti, MN
Posts: 185

Being a Monte Carlo forum odd's are you won't get much response on this question. When it is running is there any noise associated with the engine miss such as a knock. clicking or popping noise ? Is it burning oil out the exhaust ? Oil consumption could be things such as a bad/ broken piston or piston rings, gasket leaking , hole in side of engine , valve seals leaking , a bad pvc valve, intake manifold leaking internal or external , and the list goes on.
Reply With Quote
Old 02-28-2018, 08:24 AM
wht02monte's Avatar
5 Year Member
3 Year Member1 Year Member
Join Date: Oct 2009
Location: around cal city,il
Posts: 2,697

Who wants to bet this is the same guy who was asking about the "Monte carlo method"???
Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Featured Sponsors
Vendor Directory

All times are GMT -5. The time now is 12:29 PM.

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to and affiliated sites.